Saturday 24 August 2019

Over effectieve loodgietersdiensten


Om u bewust te worden van de schade die wordt veroorzaakt door het barre weer in de winter, is het verstandig om een sanitaire controle van het sanitair in het voorjaar uit te voeren. Lees verder voor meer informatie over de aanbevelingen van loodgieters voor het uitvoeren van een loodgieterij inspectie.

1. 1. Zoek naar gebroken slangpilaren en bevroren leidingen.
Bevriezend water is een belangrijke oorzaak van schade aan het sanitair in huis. Menig sanitair reparatie is nodig door water dat zich uitbreidt tot ijs, barstende leidingen en andere onderdelen van sanitair in huis. Bij het overschakelen van vloeibaar naar vast, zwelt het water met 9% op. Om deze reden moeten huiseigenaren hun watersystemen afsluiten en aftappen voordat er harde bevriezingen optreden.

Controleer in het voorjaar of alle onderdelen van uw sanitairsysteem in huis nog steeds functioneren. Controleer kranen, buiten spigots, en alle onderdelen van uw sanitair schema. Naast de functionaliteit, controleer dan ook of er geen lekkende leidingen en zwembadwater in het systeem aanwezig zijn. Mocht u ijsschade ontdekken, zorg dan voor een aantal offertes van lokale loodgieters uit de buurt - als u dit doet, wint u over het algemeen een lager bod.

2. 2. Vervang pakkingen op druipende kranen.
Ervan uitgaande dat je niet een totale huis sanitair greenhorn, kunt u waarschijnlijk repareren een lekkende kraan zelf. Negen keer van de tien, de dader is een gebarsten, versleten pakking - een deel dat u gemakkelijk kunt kopen van een sanitair reparatie stopcontact. Residentiële loodgieters kunnen ook worden gecontracteerd om druipende kranen te repareren.

3. 3. Rid kranen van Minerale opbouw.
De witte azijn is een huisloodgieterij must-have. Plaats het in een plastic zakje, hang die zak aan de kraan met een rubberen band en laat het vierentwintig uur weken. De azijn breekt op natuurlijke wijze minerale afzettingen af die de waterdruk beperken.

4. 4. Zorg ervoor dat elke afvoer een filter heeft.
Zoals residentiële loodgieters kunnen instaan, voorkomt het plaatsen van filters over elke afvoer in uw huis verstoppingen en dure loodgieterij reparatie.

5. 5. Reinig goten, afvoerkanalen en regenpijpen.
Het bevrijden van goten, afvoerkanalen, afvoerkanalen, en downspouts van afval verhindert lekken evenals schimmel en vormbegroeiing. Zodra het afvoersysteem van uw dak vrij is, onderzoekt u uw eigendom op de aanwezigheid van afvoerluiken. Controleer of elke ventilatieopening vrij is van stokken, bladeren, nesten, enzovoort. Als u niet beschikt over een hoge, stevige ladder om hoge ventilatieopeningen te controleren, kunt u een loodgieterswerk keuken bellen voor hulp. Woonloodgieters doen niet alleen loodgieterswerkzaamheden - ze bieden ook preventieve, onderhoudsgerichte diensten aan.

6. 6. Toiletonderhoud 101.
Hoe eerder u toiletlekkages en andere problemen oploopt, hoe beter. Een toiletlek kan in uw ondervloer binnendringen, waardoor de structurele liggers uiteindelijk zwakker worden en tot instorting van de vloer kunnen leiden! Controleer uw toilet op beschadigingen door de buitenkant op scheuren te schuren. Zoek ook naar water op de vloer, dat door de kit rond de bodem sijpelt. Dit geeft aan dat de waszegel op de bodem van het toilet gebroken is en vervangen moet worden. Controleer ook of er een losse handgreep is, of een handgreep die moet worden vastgehouden. Zulke sanitairreparaties zijn over het algemeen goedkoop en kunnen u op de lange termijn een bundel waterkosten besparen.

Om erachter te komen of uw toilet inwendig lekt, plaatst u een paar druppels kleurstof in de tank. Wacht ongeveer een half uur en controleer dan of er voedselkleuring in de bak zit. Als je daar kleurstoffen vindt, heb je inderdaad een intern lek aan je handen - tijd om een loodgieterij expert te bellen.

No comments:

Post a Comment